Мистерија Путинових кћери

Index.hr
Мистерија Путинових кћери

Кћери руског предсjедника Владимира Путина дуго нису виђене у јавности, а када је у неколико ријетких наврата фотографија и била потписана њиховим именима, из његовог кабинета стигао би деманти - то нису оне.

Двије кћери Владимира Путина из брака с бившом супругом Људмилом, су велика мистерија за јавност.

Штуре информације које су о њима и познате односе се на њихове године, да старија кћерка наводно живи у Холандији са својим дечком, бизнисменом Јоритом Фасеном (34) и дипломирани је биолог, док је млађа, исто тако наводно, вјерена за сина једног јужнокорејског војног званичника.

Старија Мариа (29) и млађа Екатерина (28) тако су велика мистерија. Вијест да је Мариа након рушења малезијског авиона МХ17 побјегла са дечком из Холандије медији су грешком пропратили фотографијом бивше мис Порторика, пише Дејли мејл.

Фотографије Путина с његовом дјецом јавности су готово па недоступне. Интернетом кола тек једна стара фотографија из деведесетих година прошлог вијека на којој су дјевојчице мале.

"Кћери предсједника Путина се не крију, али се придржавају очевог савјета о затвореном систему", рекла је Путинова портпаролка.

Свој приватни живот руски предсједник држи у строгој тајности. У руским медијима својевремено се појавила информација да има још једно дјете, сина ког је прије неколико година добио с, опет наводно, другом супругом Алином Кабајевом. Али није потврђена информација нити да је с Кабајевом у вези, нити да имају дјете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана