Milerov izvještaj među bestselerima na “Amazonu”

Glas Srpske
Milerov izvještaj među bestselerima na “Amazonu”

Vašington - Štampana verzija izvještaja američkog specijalnog tužioca Roberta Milera o navodnom dosluhu Rusije i američkog predsjednika Donalda Trampa tokom predizborne kampanje u SAD 2016. godine postala je jedan od bestselera na najvećoj prodavnici na internetu “Amazon”.

Knjiga pod nazivom “Milerov izvještaj: Konačan izvještaj specijalnog tužioca o Donaldu Trampu, Rusiji i dosluhu” biće izdata 30. aprila, a u njoj će biti i pismo državnog tužioca SAD Vilijama Bara upućeno američkom Kongresu o zaključcima Milerovog izvještaja. Štampana verzija izvještaja, čija se cijena kreće do 9,20 dolara, nalazi se na trećem mjestu najpopularnije knjige na “Amazonu”, uprkos činjenici da su na internetu dostupne i besplatne verzije u pe-de-ef formatu, javio je “Sputnjik”.

Izvještaj Roberta Milera imaće nekoliko edicija, uključujući izdanja izdavačke kuće “Skajhors”, “Vašington post” i “Sajmon i Šuster”.

U izdanju “Vašington posta” navedena je i analiza koju su uradili novinari ovog lista, koji su pratili temu od samog početka.

Milerov izvještaj je juče objavljen, a u njemu se navodi da ne postoje dokazi o dosluhu tokom predizborne kampanje u SAD.

U izvještaju se zaključuje da se Rusija nije umiješala u izbore u korist američkog predsjednika.

Rusija je u više navrata negirala bilo kakvu umiješanost u izbore 2016. godine, a Tramp je čitavu istragu nazvao “politički motivisanim lovom na vještice”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana