Меланија се коначно огласила поводом Трамповог невјерства

 Меланија се коначно огласила поводом Трамповог невјерства 29.01.2018 01:53 | Агенција

Од почетка мандата Доналда Трампа, његов однос с Меланијом Трамп налази се под лупом америчких медија.

Нагађања о њиховом односу поново су дошла у средиште пажње након недавног изласка књиге "Ватра и бијес", у којој аутор Мајкл Волф износи детаље из њиховог живота, попут оног да супружници Трамп у Бијелој кући имају одвојене спаваће собе.

У штампи је затим објављена наводна Трампова афера с порно-звијездом, којој је амерички предсједник путем адвоката платио 130 хиљада долара како би ћутала о свему.

Трамп је порно-звијезду упознао недуго након што је с Меланијом добио сина Барона, а због избијања афере, Меланија се није придружила Трампу у швајцарском Давосу.


Волфова књига подстакла је и гласине да Трамп има везу са Ники Халеј, амбасадором САД у УН, али је Халеј у петак те наводе оштро одбацила.

О свему се коначно огласила и Меланија Трамп, тачније њен портпарол Стефани Гришам, која је обраћање јавности у вези са овом темом означила с "бреакинг", али није рекла много тога.

"Прљава листа похотних, и несумњиво лажних извјештаја о госпођи Трамп из таблоидних публикација и телевизијских емисија прелива се у извјештаје 'главних медија'. Она је усредсређена на своју породицу и своју улогу прве даме САД, а не на нереалне сценарије које многи свакодневно покушавају да продају у лажним вијестима", објавила је Гришам на свом Твитер профилу.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица