Иванов: Наставак информационог рата против Москве

Срна
Иванов: Наставак информационог рата против Москве

Москва - Лични напади на руског предсједника Владимира Путина су наставак информационог рата против Русије, изјавио је шеф предсједничке администрације Сергеј Иванов.

"Прво су покушали да искористе несистемску опозицију као полугу за нарушавање власти, али нису успјели", рекао је Иванов на маргинама једног међународног форума у Сочију.

Он је додао да је давно прије украјинске кризе Русији било јасно да њена унутрашња и спољна политика нису по укусу Запада, пренио је ТАСС.

Иванов је рекао да се против Русије води информациони рат на основу клеветања и манупулације чињеницама, попут навода о "муницији која пробија све врсте панцира, која је произведена у Украјинској Совјетској Социјалистичкој Републици 1974. године".

Иванов је додао да је постало јасно да Путинов круг сарадника не може бити разбијен и да предсједникова популарност расте, послије чега су са Запада покренути лични напади на Путина.

"Дошли су до закључка: `Ако Путин не буде свргнут, са Русијом се не може учинити ништа`", рекао је шеф руске предсједничке администрације.

Иванов је подсјетио да Путин у својим говорима никада нија користио увредљиве изразе ни о једном шефу државе или владе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана