Iluzionista poručio: Mogu telepatski da zaustavim Bregzit

Agencije
Iluzionista poručio: Mogu telepatski da zaustavim Bregzit

Jerusalim - Slavni iluzionista Uri Geler je preko društvenih mreža poručio britanskoj premijerki Terezi Mej da bi mogao telepatski da zautavi Bregzit.

“Osjećam fizički i veoma snažno da većina Britanaca ne želi Bregzit. Veoma vas volim, ali vam neću dozvoliti da vodite Britaniju u Bregzit. Koliko god da vas cenim zaustaviću vas telepatski da to učinite – i vjerujte mi sposoban sam da to izvršim”, napisao je 72-godišnji Geler koji živi u Izraelu.

On je apelovao na britansku premijerku da zaustavi proces momentalno, dok još ima šansu i prije nego što on preduzme tu “drastičnu akciju”, dodavši da, iako trenutno živi u Izraelu, još uvijek je britanski građanin i da osjeća strast prema toj zemlji i ljudima koje je zavolio.

Geler je podsetio da je uspešno predvidio da će Tereza Mej postati premijerka i Donald Tramp biti predsjednik SAD.

Naveo je i da se početkom ove godine zarekao da će iskoristiti svoju moć da spreči da lider laburista Džeremi Korbin, koga optužuju za antisemitizam i zato što je dopustio da mržnja prema Jevrejima raste u njegovoj stranci, postane premijer.

On je podsjetio da su njegove paranormalne sposobnosti lako proverljive i da bi valjalo samo pogledati na veb-sajtu Centralne obaveštajne agencije (CIA).

Ta agencija je 2016. objavila eksperimente izvedene 1973. godine, nakon kojih je zaključeno da je on ( Geler) demostrirao svoju paranormalnu sposobnost na ubijedljiv i nedvosmislen način.

Geler je trenutno sudija u TV programu “Izrael ima talenat” i radi na otvaranju muzeja u Jafi o svom životu.

Možda će prije otvaranja muzeja biti u stanju da svojim dostignućima doda sprečavanje Bregzita, navode izraelski mediji.

Geler tvrdi da poznaje Terezu Mej više od dvije decenije i da je njegovu moć potvrdio i Mosad i britanska tajna služba MI5.

On je u javnosti najpoznatiji po krivljenju kašika i bio je omiljen 1980-tih godina zbog takvih vještina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana