Федерер не игра до краја 2016!

Агенције
Федерер не игра до краја 2016!

Швајцарски тенисер Роџер Федерер саопштио је да неће наступати на Олимпијским играма, али и да ће пропустити остатак сезоне!

Он је открио да је послије разговора са докторима одлучио да залијечи оперисано кољено и врати се потпуно спреман 2017. године.

„Драги навијачи, екстремно сам разочаран што објављујем да нећу представљати Швајцарску на Олимпијским играма у Рију, као и да ћу пропустити остатак сезоне. Разматрајући све опције послије консултација са докторима и мојим тимом, донио сам веома тешку одлуку да окончам 2016. јер ми је потребна интензивнија рехабилитација због операције кољена. Доктори су ме савјетовали да ако желим да играм још некоклико година, онда морам да залијечим кољено и тијело како треба. Тешко ми је што ћу пропустити остатак сезоне. Ипак, позитивна ствар је што сам схватио колико сам имао среће кроз каријеру са тако мало повреда. Љубав коју имам према тенису, такмичење, турнири и ви навијачи, то остаје нетакнуто. Мотивисан сам као и увијек и надам се да ћу се вратити снажан и здрав играјући нападачки тенис у 2017. Хвала на подршци", написао је Федерер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана