Држављанин БиХ пијан напао дјечака из Сирије у Њемачкој

radiosarajevo.ba
Држављанин БиХ пијан напао дјечака из Сирије у Њемачкој

Берлин - Неименовани 32-годишњи држављанин БиХ осумњичен је да је нанио тешке тјелесне повреде 15-годишњем Сиријцу у њемачком Пасингу, јављају тамошњи медији.

Како преноси “radiosarajevo.ba” писање њемачког “фокуса”, све је почело у једном локалном ресторану брзе хране, гдје је пијани мушкарац из БиХ почео да вербално вријеђа 15-годишњег дјечака из Сирије.

Тинејџер је напустио ресторан, али је за њим кренуо држављанин БиХ који је имао чак два промила алкохола у крви.

Сустигао га је на улазу у локални воз С-Бан, неколико пута оборио на земљу. Сиријац се придигао, ушао у воз, али нападач је кренуо за њим, наставио да га удара и покушао га избацити из С-Бана.

Инцидент је ескалирао, живот сиријског дјечака био је у опасности јер је једном ногом висио између ивице платформе и воза спремног за полазак.

Сиријског дјечака заштитили су 30-годишња жена из Сендлинга и 26-годишњак из Пасинга који су вјероватно успјели да спријече најгоре.

Убрзо је стигла полиција и ухапсила држављанина БиХ, док је дјечак из Сирије пребачен у болницу крвавог носа, с бројним модрицама и огреботинама на глави и горњем дијелу тијела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана