Đokovići žive pored snaje Bin Ladena

Agencije
Đokovići žive pored snaje Bin Ladena

Novak i Jelena Đoković za komšinicu u Monte Karlu imaju bivšu snaju Osame bin Ladena. Karmen je iz Saudijske Arabije pobjegla 1988, a od najstarijeg Osaminog brata Džeslama razvela se šest godina kasnije.

Kako pišu mediji u Srbiji i Lepa Brena, koja ima stan u Novakovoj zgradi, nije mogla ni da pretpostavi da u njihovoj zgradi živi žena s prezimenom koje nosi najozloglašenija porodica na svijetu.

- Nisam fascinirana svetskim džet-setom. U Monte Karlo idem da se odmorim i zaista ne vodim računa o tome ko je tamo. U kneževini je normalno da su ti poznati ljudi susedi i da ih srećeš na svakom koraku. Tamo se poštuje njihova privatnost i, kada ih vidim, ne zurim u njih - rekla je Brena kada je saznala da u njenoj zgradi živi bivša snaja Osame bin Ladena.
Inače, Karmen poslije mnogo godina patnje živi luksuznim životom. Iako sam pomen njihovog imena asocira na zastrašujuće ekstremističke napade, ova žena je potpuno bezopasna jer je i na svojoj koži osjetila to breme. Naime, odmah poslije 11. septembra izgubila je prijatelje, a porodica njenog muža ukinula joj je novčanu pomoć dok bivši muž odbija da prizna tri kćerke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana