Дјевојка из БиХ убијена у крвавом сукобу у Берлину

Blic.rs
Дјевојка из БиХ убијена у крвавом сукобу у Берлину

Берлин - Након покер-партије у једном бару у Берлину избила је свађа између противничких играча, који су насрнули једни на друге сјекирама, чекићима и бејзбол-палицама. Када су почели да пуцају, погодили су 23-годишњу дјевојку из Босне и Херцеговине, која је касније преминула на Клиници Шарите, а један мушкарац (39) тешко је повријеђен и одвезен у болницу.

"Кафе 63" у Алеји Принцен више подсјећа на коцкарницу, него на кафић и састајалиште је љубитеља игара на аутоматима. Како сазнаје "Билд", у скривеној просторији бара илегално се игра покер.

Ноћас је избила жестока свађа између више картароша због изгубљеног улога. Комшије кажу да су их видјели како насрћу једни на друге секирама, чекићима и бејзбол-палицама, и чули су и пуцње.

Када је хитна помоћ стигла око три ујутро, затекли су младу жену из Босне и Херцеговине са тешким повредама како лежи испред кафића.

"Случајно су је погодили", каже очевидац.

Тешко повријеђена жена реанимирана је на лицу мјеста, али је подлегла повредама у болници. Обдукција је показала да је умрла од посљедица рањавања. У кафићу је хитна помоћ затекла мушкарца (39) обливеног крвљу, с тешким повредама главе. Превезен је у болницу, али како се сазнаје, није животно угрожен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана