Црна удовица жели душевни мир

Танјуг
Црна удовица жели душевни мир

Токио - Јапанска "црна удовица'' Чисако Какехи пошла је у потрагу за новим добростојећим мушкарцем чим је њен четврти муж преминуо од тровања цијанидом, пише штампа.

Чисако Какехи (67) која је ухапшена ове седмице због сумње да је убила свог 75-годишњег супруга, добила је у протеклих десет година преко милијарду јена (8.5 милиона долара) на име премија животног осигурања и других исплата због смрти супружника и љубавника, преноси АФП извjештаје јапанских медија.

Какехи је у протеклих 20 година била у вези са више од 10 мушкараца, од којих су шесторица преминула.

Највећи број партнера пронашла је преко агенција за склапање бракова, гдjе је трагала за мушкарцима који посjедују имовину, а немају потомака.

Убрзо након смрти њеног четвртог и посљедњег мужа, Исаија Какехија, у децембру 2013, она је кренула у потрагу за новим партнером.

Истражни органи су навели да је Чисако Какехи трагала за старијим мушкарцем који живи сам и који је, по могућству, болестан.

Какехи, коју су медији прозвали "црна удовица"' због тога што женка тог паука једе мужјаке након парења, тврди да је имала више веза јер жели да постигне душевни мир.

"Желим да водим миран живот у овим годинама, ослањајући се на поштеног човјека и без потребе да бринем о новцу'', изјавила је она прошлог мјесеца приватној мрежи НТВ.

Какехи је од супружника наслиједила стотине милиона јена у некретнинама, штедним улозима и од премија животног осигурања, као и имовину невјенчаних партнера, који су потписали изјаву да желе да јој оставе сав новац. Она је такве документе назвала "минималним начином да јој покажу своју искреност''.

Какехи је, међутим, имала дугове од 10 милиона јена непосредно прије удаје, у новембру 2013, за четвртог мужа, који је преминуо послије мјесец дана брака.

Вјенчање је није спречило да тражи новог мушкарца јер је одмах по удаји заказала сусрет са старијим човјеком.

У тренутку када јој је муж умро, већ је била у вези с неколико мушкараца. Такође, била је регистрована на лажна имена у више агенција за склапање бракова у западном Јапану.

Истрага против ње је отворена пошто је аутопсија открила да је њен муж имао цијанид у крви.

Полиција је приликом претраге њеног дома у Кјотоу у четвртак нашла трагове цијанида у смећу.

Први муж "црне удовице" преминуо је 1994, у 54. години живота, мада засад нема назнака да је она одговорна за његову смрт.

Други супруг јој је умро 2006. године од можданог удара у 69. години, а трећи 2008. у 75. години.

Њен наредни партнер, за кога се вјерује да је боловао од рака, преминуо је 2009, а вјереник јој је погинуо 2012. у саобраћајној несрећи.

Какехи пориче да је одговорна за било који од ових смртних случајева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана