Buldožer odsijeca ruke i noge djeci

B. Đ.
Buldožer odsijeca ruke i noge djeci

London - Monstrum težak 127 kilograma, koji je krvavu reputaciju stekao kao jedan od najgorih egzekutora Islamske države (IS), poznat je jedino kao Buldožer, a skidao je glave nenaoružanim muškarcima i amputirao udove djeci u sklopu takozvanog "Komiteta za egzekucije".

Kao i Džihadi Džon, čiji je identitet na kraju otkriven, tako ni on nije imao hrabrosti da pokaže svoje lice pred kamerama. Prošle sedmice sirijski 14-godišnji dječak Omar je rekao da mu je ogromni ekstremista odsjekao ruku i nogu jer je odbio da se priključi Islamskoj državi.

Omar je rekao da je  Buldožer sakupio veliku grupu djece da gledaju krvavo odsijecanje.

- Stavio mi je ruku u drveni blok i odsjekao je mesarskim nožem. Zatim mi je odsjekao taban - ispričao je dječak. Ekstremista je bio obučen u crnu odjeću i pripremao se za egzekuciju igrajući se nožem kojim vrši amputacije. Prva fotografija Buldožera pojavila se u junu 2014. godine, a na kojoj drži 52 kilograma težak mitraljez marke "brauning" zajedno sa redenikom metaka koji probijaju oklop. Prošlog mjeseca fotografisan je kako siječe glave dvojici osumnjičenih "boguhulnika" ispred gomile od nekoliko stotina posmatrača u iračkoj provinciji Anbar.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana