Austrijanac zbog djevojčice nožem izbo tinejdžera iz BIH

nezavisne.com
Austrijanac zbog djevojčice nožem izbo tinejdžera iz BIH

Linc - Petnaestogodišnji Austrijanac i godinu stariji bh. državljanin iz okoline Linca putukli su se zbog djevojke, a deblji kraj izvukao je tinejdžer iz BiH, koji je uboden nožem u butinu.

U toku je saslušanje svjedoka kako bi se utvrdila pojedinačna odgovornost učesnika.

Obračun se odigrao preksinoć u jednom zabavnom parku u tom gradu, a sve je posmatralo oko 25 tinejdžera, koji se nisu miješali.

Po dostupnim podacima, posmatrači su, štaviše, dovikivali i navijali tokom njihovog sukoba, da bi na kraju Austrijanac izvukao 15 centimetara dug nož i zario ga u butinu svog protivnika.

Mladić porijeklom iz BiH ima dva cm dugu i četiri cm duboku ranu na butini, te posjekotine na desnoj podlaktici, zbog čega je prebačen u bolnicu.

Tokom pregleda, kako se saznaje, utvrđeno je da su mu posjekotine po rukama najvjerovatnije nastale dok se branio od Austrijanca.

Austrijska policija detalje sukoba ne otkriva, ali se sumnja da je obračun posljedica ljubomore zbog djevojke. Nije saopšten identitet tinejdžera koji su učestvovali u ovom obračunu.

Objavljena je, međutim, tvrdnja da su maloljetnici, prije nego što će se obračunati, sukob dogovorili. O tome svjedoči i podatak da je desetine tinejdžera njihovih godina sve gledalo.

Kada su vidjeli da je đavo odnio šalu, neko iz grupe je pozvao policiju, ali i ljekare Službe hitne pomoći. Navodno je maloljetni Austrijanac priveden u policiju, gdje je dao izjavu, a na saslušanje su pozvani i očevici. Šta je utvrđeno istragom, ostaje misterija.

"Još ne možemo da utvrdimo sve okolnosti događaja i šta se sve desilo jer su učesnici i svjedoci davali kontradiktorne tvrdnje. Zasad možemo potvrditi da je jedno lice povrijeđeno", kazali su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana