7 ствари које откривају како је то бити Путин

poslovni.hr
7 ствари које откривају како је то бити Путин

Магазин Newsweek објавио је опширан текст који даје детаљан увид у свакодневну рутину руског предсjедника Владимира Путина.

Аутор Бен Џуда написао је чланак на темељу разговора које је током три године водио с људима блиским Путину, за потребе своје књиге о руском предсjеднику. Портал Business Insider на темељу текста издвојио је низ занимљивости које ближе откривају Путинов начин живота. Издвајамо неколико:

1. Путин није раноранилац. Буди се касно и доручкује око поднева, након чега слиједи пливање и теретана.

2. Путин не воли интернет и користи искључиво "најсигурнију" технологију за комуницирање, што у преводу значи: фиксни телефони из совјетске ере и папир. Његове канцеларије немају телевизоре.

3. Када путује изван Русије, Путин са собом води и своје куваре, чистаче и конобаре. Не једе страну храну која није прошла контролу Кремља.

4. Путин заправо не воли да проводи вријеме у Кремљу због гужви и загађења и више воли "рад од куће". Његов дом је палата изван Москве.

5. Руски предсједник заправо и нема много приватног живота. Родитељи су му покојни, разведен је од жене, а његове двије кћери не живе у Русији.

6. Људи из Путинових блиских кругова зову га "цар".

7. Путин за себе тврди како је велики радник, тј. како "ради више од било којег вође још од доба Стаљина".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана