Uhapšen osumnjičeni za požar na Novom Beogradu

RTRS
Uhapšen osumnjičeni za požar na Novom Beogradu

Policija je uhapsila A.B.(31) osumnjičenog da je nakon svađe sa djevojkom iz revolta zapalio stan u Jurija Gagarina 90 na Novom Beogradu i nakon toga se udaljio.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, zbog krivičnog djela teško djelo protiv opšte sigurnosti, biti sproveden tužiocu Trećeg osnovnog tužilaštva, prenosi RTRS.

Po jutrošnjoj prijavi predsjednika kućnog savjeta u Ulici Jurija Gagarina 90, sinoć je A.B. polupao ulazna vrata zgrade. Nakon toga je policija otišla na lice mjesta, ali nisu zatekli počinioca, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da je Vatrogasna služba dobila poziv danas u 12.06 časova da je izbio požar u stanu na četvrtom spratu u pomenutoj zgradi i da je za manje od 10 minuta sedam vozila sa 23 vatrogasca spasioca stiglo na lice mjesta.

Požar je lokalizovan nakon pola sata, ali je u potpunosti izgorio jednoiposoban stan, a oštećeno je i nekoliko terasa po vertikali.

Ljekari su na licu mjesta zbrinuli tri osobe, dok su tri osobe prevezene u zdravstvene ustanove, novodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana