У бизнисмена Пецонија пуцао актер култног филма Видимо се у читуљи VIDEO

Агенције
У бизнисмена Пецонија пуцао актер култног филма Видимо се у читуљи VIDEO

Београд - Један од најбогатијих бизнисмена Србије Предраг Ранковић Пецони, који је синоћ рањен у хотелу "Параг" у Београду, оперисан је данас и у стабилном је стању. Задобио је прострелне ране ноге када је у њега пуцао Жељко Рутовић који је познат по популарном филму "Видимо се у читуљи".

Они су сједили заједно за столом са неколико бизнисмена, једном пјевачицом и двјема дјевојкама које су и биле разлог пуцњаве.


Како пише Блиц, Рутовић је дао неумјесан коментар за дјевојке које су сједиле за столом на што се Пецони наљутио те су се почели свађати. Нису помогли ни заштитари. Рутовић је запуцао и испалио шест метака.

Пецони је задобио прострелне ране, напрсла му је бутна кост и стопало. Имао је и повреду главе и посјекотине на рукама, на основу чега су медији закључили да је дошло и до туче. Задржан је на лијечењу у болници у Београду.

Жељко Рутовић (55), београдски бизнисмен, један је од ријетких преживјелих из култног филма "Видимо се у читуљи". Иако се његово име помиње и у "Бијелој књизи" он ни данас нема ниједну једину мрљу у каријери, никад није осуђиван и важи за успјешног и озбиљног бизнисмена, пише Телеграф.

Након епохе "Видимо се у читуљи" (филм је снимљен 1994. године, а базиран на књизи "Криминал који је измијенио Србију") Рутовић се примирио и почео да води миран породичан живот. Иако никада није осуђиван, у медијима је описиван као "опасан момак", а убрзо након филма повукао се из јавности и посветио породици. У браку је са бившом мисицом и некадашњом учесницом Фарме Мирјаном Божовић и има троје дјеце - сина Огњена и близанце Радмилу и Василија.

Власник је хотела, коцкарница и ланца брзе хране, а бивши је власник коцкарнице у елитном руском туристичком граду Сочију.

Након 23 године Рутовић је поново у центру интересовања јавности јер је, након што је пуцао у Пецонија, побјегао и за њим трага полиција.

Пецони је иначе власник компаније Инвеј и телевизије Хепи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана