Tužilaštvo traži 40 godina zatvora za glumicu

Agencije
Tužilaštvo traži 40 godina zatvora za glumicu

Beograd - Suđenje glumici Teodori Viktorović (41), koja je optužena da je 2015. godine satarom ubila majku i baku, završeno je juče u Višem sudu u Beogradu.

Tužilaštvo zahtijeva od suda da je osudi na maksimalnih 40 godina zatvora zbog počinjenog djela.

Odbrana glumice, s druge strane, misli da je Teodora djelo počinila u stanju bitno smanjene uračunljivosti te je tražila da sud preinači krivično djelo iz teškog ubistva u ubistvo na mah. Teodora je na suđenju ponovila da se iskreno kaje zbog toga što je uradila i molila je sud da uzme u obzir da je djelo počinila u stanju smanjene uračunljivosti, kao i da je majka dvoje djece sa kojom, kako je rekla, jedva čeka da bude.

Presuda glumici biće izrečena 26. oktobra. Stravičan zločin dogodio se 2. marta 2015. godine u Mileševskoj ulici u Beogradu kada je Teodora satarom ubila majku Ljiljanu (61) i svoju baku Ivanku (90). Da situacija bude još užasnija, u tom trenutku u stanu se nalazila i njena šestomjesečna ćerka. Teodora je završila akademiju i bavila se glumom. Njena tetka je poznata srpska glumica Olivera Viktorović-Đurašković, a njen djed je takođe bio poznati glumac Mihajlo Viktorović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana