Тужилаштво тражи 40 година затвора за глумицу

Агенције
Тужилаштво тражи 40 година затвора за глумицу

Београд - Суђење глумици Теодори Викторовић (41), која је оптужена да је 2015. године сатаром убила мајку и баку, завршено је јуче у Вишем суду у Београду.

Тужилаштво захтијева од суда да је осуди на максималних 40 година затвора због почињеног дјела.

Одбрана глумице, с друге стране, мисли да је Теодора дјело починила у стању битно смањене урачунљивости те је тражила да суд преиначи кривично дјело из тешког убиства у убиство на мах. Теодора је на суђењу поновила да се искрено каје због тога што је урадила и молила је суд да узме у обзир да је дјело починила у стању смањене урачунљивости, као и да је мајка двоје дјеце са којом, како је рекла, једва чека да буде.

Пресуда глумици биће изречена 26. октобра. Стравичан злочин догодио се 2. марта 2015. године у Милешевској улици у Београду када је Теодора сатаром убила мајку Љиљану (61) и своју баку Иванку (90). Да ситуација буде још ужаснија, у том тренутку у стану се налазила и њена шестомјесечна ћерка. Теодора је завршила академију и бавила се глумом. Њена тетка је позната српска глумица Оливера Викторовић-Ђурашковић, а њен дјед је такође био познати глумац Михајло Викторовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана