Srpskog glumca komšija htio da ga zakopa živog

nezavisne.com
Srpskog glumca komšija htio da ga zakopa živog

Vasa Spasojević (72), glumac u penziji, kog je mučki pretukao komšija Dušan J. (50), u noći između subote i nedjelje, sa teškim tjelesnim povredama dovezen je na Neurohiruršku kliniku u Nišu gdje je odmah operisan, ali je i dalje životno ugrožen.

U Kliničkom centru u Nišu kažu da je pacijent primljen sa više teških povreda po čitavom tijelu, a posebno po glavi.

"Slomljena mu je nosna kost i ima višestruke prelome lobanje. Iste noći je operisan i trenutno je na Intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju u polukomatoznom stanju na aparatima za veštačko disanje. Njegovo stanje je veoma teško i još uvek je životno ugrožen", rekli su u upravi Kliničkog centra u Nišu.

Kako pišu "Novosti", zaječarski glumac pretučen je u subotu ispred svoje kuće u Gamzigradskoj banji, nakon čega je počinilac, misleći da ga je ubio, pokušao da ga odvuče u šumu i najvjerovatnije tamo zakopa.

"Video sam čoveka sa nekom alatkom u ruci kako preko njive ka šumi vuče drugog koji je verovatno bio u nesvesti. Pretpostavljao sam da je to jedan od dvojice komšija, Dušan ili Vasa, koji su se neposredno pre toga svađali, što se čulo u okolini. Posumnjao sam na najgore i odmah pozvao policiju koja je brzo stigla i zatekla ih na rubu šume", kaže očevidac iz Gamzigradske banje N. S.

Spasojevića je, kako navodi, pretukao njegov komšija koji je ranije osuđen zbog sudskog spora sa njim, nakon čega su imali višegodišnje razmirice. Dodaje se da je riječ o nasilniku koji je često nasrtao na komšije.

Čim je policija stigla, Spasojević je bez svijesti hitno prevezen u zaječarsku bolnicu, a potom u niški Klinički centar, gde se lekari i dalje bore za njegov život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana