Српског глумца комшија хтио да га закопа живог

nezavisne.com
Српског глумца комшија хтио да га закопа живог

Васа Спасојевић (72), глумац у пензији, ког је мучки претукао комшија Душан Ј. (50), у ноћи између суботе и недјеље, са тешким тјелесним повредама довезен је на Неурохируршку клинику у Нишу гдје је одмах оперисан, али је и даље животно угрожен.

У Клиничком центру у Нишу кажу да је пацијент примљен са више тешких повреда по читавом тијелу, а посебно по глави.

"Сломљена му је носна кост и има вишеструке преломе лобање. Исте ноћи је оперисан и тренутно је на Интензивној нези Клинике за анестезију у полукоматозном стању на апаратима за вештачко дисање. Његово стање је веома тешко и још увек је животно угрожен", рекли су у управи Клиничког центра у Нишу.

Како пишу "Новости", зајечарски глумац претучен је у суботу испред своје куће у Гамзиградској бањи, након чега је починилац, мислећи да га је убио, покушао да га одвуче у шуму и највјероватније тамо закопа.

"Видео сам човека са неком алатком у руци како преко њиве ка шуми вуче другог који је вероватно био у несвести. Претпостављао сам да је то један од двојице комшија, Душан или Васа, који су се непосредно пре тога свађали, што се чуло у околини. Посумњао сам на најгоре и одмах позвао полицију која је брзо стигла и затекла их на рубу шуме", каже очевидац из Гамзиградске бање Н. С.

Спасојевића је, како наводи, претукао његов комшија који је раније осуђен због судског спора са њим, након чега су имали вишегодишње размирице. Додаје се да је ријеч о насилнику који је често насртао на комшије.

Чим је полиција стигла, Спасојевић је без свијести хитно превезен у зајечарску болницу, а потом у нишки Клинички центар, где се лекари и даље боре за његов живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана