Šestoro mladih sletjelo u Dunav, troje se utopilo, troje isplivalo

B92
Šestoro mladih sletjelo u Dunav, troje se utopilo, troje isplivalo

Beograd - Automobil u kojem je bilo šest osoba sletio je noćas oko 3.40 u Dunav kod Ade Huje u Beogradu. Tri osobe su uspjele da isplivaju, dok su tri stadale.

Iz automobila marke BMW izvučena su tri beživotna tjela - dvojice momaka i jedne djevojke, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Vozač automobila, star 19 godina, nalazi se kod istražnog sudije. Prema prvim informacijama do nesreće je došlo kada je vozač automobila marke BMW izgubio kontrolu i uletio u vodu.

Automovbil BMW sletio je rano jutros u Dunav, kod restorana "Carska ohota", tri osobe uspjele su da isplivaju iz potopljenog vozila, a tri su izgubile život.

Mladi su nastradali kada su se vraćali iz provoda.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura ranije jutros izjavila je za Tanjug da su tri lica izvučena iz vode.

"Mladić od 19 godina imao je hipotermiju i pokazivao je znake agresije, mladić od 20 godina sa hipoternijom zadobio je i prelom leve nadlaktice, dok je devojka od 18. godina takođe imala hipotermiju", kazala je Macura.

Ekipe Hitne pomoći i policija su na licu mjesta.

RTS prenosi i da su osobe u vozilu koje je sletjelo u Dunav, na mjestu gdje je dubina oko pet metara, starosti do 16 do 20 godine.

Vozaču određeno zadržavanje

Po nalogu višeg javnog tužioca Jasmine Stanković, vozaču D.J. koji je prevrnuo kola u Dunav na Adi Huji jutros oko četiri sata, određeno je zadržavanje u pritvoru, saopšteno je iz MUP-a.

Automobil marke BMV izgubio je kontrolu i sletio u Dunav kod Ade Huje kod restorana „Carska ohota".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana