Šešelj dobio pasoš, Kolindi poručio da dolazi u Zagreb

Kurir
Šešelj dobio pasoš, Kolindi poručio da dolazi u Zagreb

Beograd - Šešelj je u izjavi za Kurir potvdio da je konačno poslije toliko godina dobio važeću putnu ispravu i da mu je ona izdata u policijskoj upravi u Zemunu.

- Čekao sam 30 dana i dobio sam ga tog poslednjeg 30 dana koliko je potrebno po zakonu za izadavanje pasoša. Neka me Kolinda čeka, eto mene u stižem u Zagreb i na trg Bana Jelačića. Na kraju krjeva neka Kolinda kaže koji joj datum odgovara da provedemo jedan romantičan vikend na Pantovčaku, rekao je lider radikala u izjavi za Kurir.

Podsjetimo lider SRS Vojislav Šešelj predao je 4. aprila ove godine zahtjev za izdavanje pasoša u MUP-u u Zemunu i najavio da mu je prva destinacija Zagreb, a da potom namjerava u Sarajevu "obići staze svog detinjstva".

Šešelj je u ranijoj izjavi za Kurir rekao da ga zabrana neće spriječiti da ide u Hrvatsku.

- Odlučio sam da idem. Lako bih ja podnio ovu zabranu da nije moje drage Kolindice.

Jer kako će mi ona izgledati poslije 20 godina, kaže Šešelj i dodaje da ne postoji prepreka zbog koje mu ne bi bila vraćena putna isprava.

- Ceo autobus novinara će biti, oni idu za Zagreb, a ja ću doći svojom maršrutom. Ne mogu da otkrijem kojom. Ima neka fora, a ne mogu vam reći kako. Idem na Trg bana Jelačića da malo posjedim u gradskoj kafani, da obiđem one dvije knjižare u samom centru i taj zvanični dio je završen, a onda idem da se predam zagrljaju svojoj dragoj Kolindi - kaže Šešelj u jednoj od ranijih izjava za Kurir.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana