Шешељ добио пасош, Колинди поручио да долази у Загреб

Курир
Шешељ добио пасош, Колинди поручио да долази у Загреб

Београд - Шешељ је у изјави за Курир потвдио да је коначно послије толико година добио важећу путну исправу и да му је она издата у полицијској управи у Земуну.

- Чекао сам 30 дана и добио сам га тог последњег 30 дана колико је потребно по закону за изадавање пасоша. Нека ме Колинда чека, ето мене у стижем у Загреб и на трг Бана Јелачића. На крају крјева нека Колинда каже који јој датум одговара да проведемо један романтичан викенд на Пантовчаку, рекао је лидер радикала у изјави за Курир.

Подсјетимо лидер СРС Војислав Шешељ предао је 4. априла ове године захтјев за издавање пасоша у МУП-у у Земуну и најавио да му је прва дестинација Загреб, а да потом намјерава у Сарајеву "обићи стазе свог детињства".

Шешељ је у ранијој изјави за Курир рекао да га забрана неће спријечити да иде у Хрватску.

- Одлучио сам да идем. Лако бих ја поднио ову забрану да није моје драге Колиндице.

Јер како ће ми она изгледати послије 20 година, каже Шешељ и додаје да не постоји препрека због које му не би била враћена путна исправа.

- Цео аутобус новинара ће бити, они иду за Загреб, а ја ћу доћи својом маршрутом. Не могу да откријем којом. Има нека фора, а не могу вам рећи како. Идем на Трг бана Јелачића да мало посједим у градској кафани, да обиђем оне двије књижаре у самом центру и тај званични дио је завршен, а онда идем да се предам загрљају својој драгој Колинди - каже Шешељ у једној од ранијих изјава за Курир.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана