Родитељи Србина пронађеног мртвог на крузеру тражили да му се одобри отпуст

Родитељи Србина пронађеног мртвог на крузеру тражили да му се одобри отпуст 15.08.2018 13:02 | blic.rs

Породица Николе Арнаутовића, Србина пронађеног објешеног на крузеру, слала је мејлове компанији да дозволи младићу одлазак са брода.

То су према тврдњама “Еуро Блица” изјавиле Николине колеге док су давале изјаве у полицији.

Они су наводно полицији рекли да је Србин хтио дуже вријеме да напусти брод, али му то није било дозвољено.

“Данима је изгледао веома депресивно. Само дан прије него што се ово догодило отишао је до амбуланте крузера, тражећи медицинску помоћ. Кажу да је тада тражио хитан медицински отпуст, који није сачекао да буде одобрен прије него што се ова трагедија догодила”, рекао је наводно један од Николиних колега.

Његове колеге су откриле да је Никола и раније тражио отпуст са брода и да се с тим циљем обраћао управи крузера.

“Дан раније Никола је тражио да разговара с директорком људских ресурса, којој је рекао да жели да оде са брода. Међутим, она је одбила његов захтјев што је несрећног младића дотукло”, рекла је Николина колегиница.

Други Николин колега је открио да се управи крузера обраћала и младићева породица, тражећи да он буде пуштен с брода.

“Никола се породици жалио како не може више да издржи на броду и како жели да се врати кући. Међутим, компанија му то није дозвољавала што је он рекао родитељима који су 'Карневалу' чак и слали мејлове да дозволе њиховом сину да оде с брода”, тврди неименовани колега трагично настрадалог младића.

Подсјећамо, Никола Арнаутовић пронађен је објешен на крузеру “Карнивал” петог августа, када се брод усидрио у луку у Порторику.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица