Пуцњава у центру Ниша, четворо рањених

Агенције
Пуцњава у центру Ниша, четворо рањених

Ниш - Полицајац и још три особе рањене су ноћас у пуцњави испред кафића у центру Ниша, на Тргу краља Милана.

Сви повређени, међу којима је и нападач, збринути су у Клиничком центру, јавља РТС.

У Ургентном центру Клиничког центра, гдје се повријеђени налазе, кажу да нико није животно угрожен, и да ће полицајац и радник обезбјеђења највјероватније бити оперисани.

Како се наводи, Хитна помоћ добила је у 2.50 часова позив да збрине полицајца рањеног у ватреном обрачуну, али су по доласку на Трг Краља Милана добили обавјештење да је он службеним колима већ одвезен у Ургентни центар а да је потребно да збрину троје повријеђених па су упућене додатне две екипе.

Екипе Хитне помоћи са три санитета збринуле су у наредна пола часа троје повријеђених који су у свјесном стању довезени у Клинички центар у Нишу, наводи “Блиц“.

"Један најтеже повређени имао више устрелних рана по телу. Он је погођен са три хица у груди као и у обе ноге. Други рањени је имао устрелну рану колена десне ноге, а трећи једну мању повреду од рикошета или огреботину на десној подлактици. Свима су превијене ране и у свесном стању су превезени у Клинички центар у Нишу", речено је у Хитној помоћи.

Како наводи РТС, нападач је најприје пуцао на обезбјеђење кафића а послухе тога и на полицију која је брзо интервенисала.

Према наводима очевидаца, нападач је изашао из аутомобила са задњег сједишта и на самом улазу кафића отворио ватру

Они наводе да је радник обезбјеђења рањен пошто је одгурнуо нападача и тада је погођен у руку. Нападач је потом ранио полицајца приликом бјесктва.

“Нишке вести“ наводе да је центар града био блокиран.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана