Приведен осумњичени за вријеђање Вучића

Срна
Приведен осумњичени за вријеђање Вучића

Београд - Игор Микић приведен је у Полицијску управу за град Београд због вријеђања премијера Србије Александра Вучића у директном преносу фудбалске утакмице Србија - Албанија на Радио-телевизији Србије.

У консултацији са замјеником вишег јавног тужиоца, поднесена је кривична пријава у редовном поступку за насилничко понашање на спортским приредбама или јавном скупу, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Србије.

Микић је признао да је улазницу за VIP ложу добио од пријатеља, јер му је покојни отац био делегат Фудбалског савеза Југославије, фудбалски тренер и савезни делегат, наводи се у саопштењу.

Он је рекао и да је увијек у прилици да набави карте за фудбалске утакмице, додајући да се искрено каје због инцидента који је починио.

У саопштењу МУП-а напомиње се да је Микићева изјава својеврсни деманти данашњег саопштења Фудбалског савеза Србије /ФСС/.

ФСС саопштио је раније данас да нико од људи из националног савеза није издао акредитацију особи која је током телевизијског преноса прекинуте утакмице са Албанијом "упала" у отворени студио РТС-а и вријеђала српског премијера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана