Притвор за Зорана Марјановић због сумње да је убио супругу Јелену

Танјуг
Притвор за Зорана Марјановић због сумње да је убио супругу Јелену

Београд - У Борчи је вечерас ухапшен Зоран Марјановић због сумње да је убио своју супругу пјевачицу Јелену Марјановић, сазнаје Танјуг.

Више Тужилаштво у Београду одредило му је 30 дана притвора.

Медији наводе да је Марјановић ухапшен у оквиру истраге о убиству супруге. То је потврдио министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Јелена Марјановић убијена је 2. априла 2016. године на насипу у Борчи. Након тога су почеле да се појављују разне верзије овог злочина, а чланови породице су ишли и на полиграфско испитивање које су, како је тада речено, прошли.

Таблоиди су мjесецима опсjедали кућу Марјановића, лицитирали око тога ко је убица и објављивали "најновије кључне доказе", а истрага убиства дуго је на насловним странама.

Супруг убијене пjевачице ушао је прије неколико дана у ријалити "Задруга" из којег је изашао у четвртак због, како је рекао, "парница са новинарима".

Предсједник, а тадашњи премијер Србије, Александар Вучић, као и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, раније су више пута најављивали да ће убица пјевачице бити ухапшен, али до хапшења до сада није дошло.

Вучић је 20. априла 2016. године за "Курир" изјавио да ће убица Јелене Марјановић бити ухапшен у року од 48 сати, а дан касније је навео да не треба откривати име убице до дана одржавања парламентарних избора који су били 24. априла, како то не би било злоупотребљено у политичке сврхе.

Он је додао да се не мијеша у рад полиције ни на који начин и да је увјерен да ће полиција то убиство рјешити у најкраћем могућем року.

Осим тога, министар Стефановић изјавио је 21. априла исте године да се "стеже обруч око убице певачице Јелене Марјановић", као и да полиција "има ситуацију под контролом", а да он детаљима не може да прича да не би нарушио даљи ток истраге.

Стефановић: Верујем у брзи судски епилог

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић потврдио је да је у Београду ухапшен Зоран Марјановић због сумње да је убио своју супругу, пјевачицу Јелену Марјановић.

Стефановић је казао да очекује да ће случај током дана бити пред судијом за претходни поступак и да ће Марјановићу бити одређен притвор.

"Верујем да ће овај случај убрзо добити и судски епилог", рекао је Стефановић за телевизију Пинк и додао да ће вјероватно идуће седмице моћи више детаља да саопшти јавности.

Стефановић је казао да су "полицајци раде свој посао", да људи из Одељења за убиство не одустају од тог случаја, на чијем расвјетљавању су упорно радили.

"Имам апсолутно поверење у људе који су ово радили", рекао је Стефановић и замолио јавност да разумије да је накада потребно вријеме за анализу чињеница и прикупљање доказа валидних за суд како би се очекивала правда.

Тијело Јелене Марјановић пронађено је на насипу у Борчи 3. априла 2016. године. Она је нестала дан раније, а Зоран Марјановић је увече пријавио њен нестанак.

Зоран Марјановић је до јуче био учесник ријалити програма на ТВ Пинку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана