Poznati beogradski hirurg pucao u glumicu, pa izvršio samoubistvo

Blic
Poznati beogradski hirurg pucao u glumicu, pa izvršio samoubistvo

Beograd - U pucnjavi koja se dogodila rano jutros u Ulici Koste Racina na Dedinju u Beogradu povređena je mlada glumica Ivana Panzalović (30), poznata po ulozi u seriji "Kursadžije", a na nju je pucao Srđan Cvetanović (59), inače doktor zaposlen u Vojno-medicinskoj akademiji, ekskluzivno saznaje "Blic". Cvetanović je pucao na svoju djevojku, a potom izvršio samoubistvo!

Kako nezvanično saznajemo, doktor i mlada glumica bili su u vezi i živjeli su zajedno.

Oko 4 sata jutros posvađali su se, i tada je doktor, inače plastični hirurg, zapucao na mladu glumicu. Kako nezvanično saznajemo njoj je metak okrznuo čelo.

Nakon toga, muškarac je izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu.

Povređena glumica je kolima Hitne pomoći prevezena na VMA.

- Pacijentkinja je u stabilnom stanju, ušivena joj je prostrelna rana, trenutno se čekaju rezultati rendgena koji treba da pokažu da li ima unutrašnje krvarenje - rekli su za "Blic" u ovoj bolnici.

Na licu mjesta nalaze se i pripadnici Vojne policije, dok policija još vrši uviđaj. Tijelo preminulog hirurga policija je iznijela iz stana tek oko 8 sati jutros.

Ispred zgrade se nalazi i polomljeni ventilator koji su, kako kažu komšije, u toku svađe oni izbacili kroz prozor.

Kako pričaju komšije, pokušaju ubistva i samoubistva prethodila je žestoka svađa.

Cvetanović je radio na VMA. Bio je specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije. Autor je više od 100 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije.

Bio je međunarodno poznat hirurg koji je operisao i učio na poziv brojnih klinika širom sveta - u Italiji, Kanadi, Grčkoj, Rusiji, SAD i Brazilu.

Estetsku i plastičnu hirurgiju u više navrata usavršavao je u Brazilu, Japanu i Francuskoj, a hirurgiju šake u Velikoj Britaniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana