Познати београдски хирург пуцао у глумицу, па извршио самоубиство

Блиц
Познати београдски хирург пуцао у глумицу, па извршио самоубиство

Београд - У пуцњави која се догодила рано јутрос у Улици Косте Рацина на Дедињу у Београду повређена је млада глумица Ивана Панзаловић (30), позната по улози у серији "Курсаџије", а на њу је пуцао Срђан Цветановић (59), иначе доктор запослен у Војно-медицинској академији, ексклузивно сазнаје "Блиц". Цветановић је пуцао на своју дјевојку, а потом извршио самоубиство!

Како незванично сазнајемо, доктор и млада глумица били су у вези и живјели су заједно.

Око 4 сата јутрос посвађали су се, и тада је доктор, иначе пластични хирург, запуцао на младу глумицу. Како незванично сазнајемо њој је метак окрзнуо чело.

Након тога, мушкарац је извршио самоубиство пуцајући себи у главу.

Повређена глумица је колима Хитне помоћи превезена на ВМА.

- Пацијенткиња је у стабилном стању, ушивена јој је прострелна рана, тренутно се чекају резултати рендгена који треба да покажу да ли има унутрашње крварење - рекли су за "Блиц" у овој болници.

На лицу мјеста налазе се и припадници Војне полиције, док полиција још врши увиђај. Тијело преминулог хирурга полиција је изнијела из стана тек око 8 сати јутрос.

Испред зграде се налази и поломљени вентилатор који су, како кажу комшије, у току свађе они избацили кроз прозор.

Како причају комшије, покушају убиства и самоубиства претходила је жестока свађа.

Цветановић је радио на ВМА. Био је специјалиста пластичне и реконструктивне хирургије. Аутор је више од 100 радова из области реконструктивне хирургије, хирургије урођених аномалија, хирургије шаке и естетске хирургије.

Био је међународно познат хирург који је оперисао и учио на позив бројних клиника широм света - у Италији, Канади, Грчкој, Русији, САД и Бразилу.

Естетску и пластичну хирургију у више наврата усавршавао је у Бразилу, Јапану и Француској, а хирургију шаке у Великој Британији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана