Potop u Novom Sadu, pljuštalo i u Beogradu

Agencije
Potop u Novom Sadu, pljuštalo i u Beogradu

Novi Sad - Oko podneva je Novi Sad zahvatilo jako nevrijeme, praćeno grmljavinom, ledom i provalom oblaka. Kako prenosi portal 021, delovi grada su bukvalno pod vodom.

Prema izvještajima reportera 021.rs, kao i samih građana, desetine ulica u Novom Sadu su poplavljene i otežan je saobraćaj u svim dijelovima grada, kao i u prigradskim naseljima.

Led koji je padao je zavisno od dijela grada bio veličine klikera, ali je negdje bio intenzivniji pa su ulice bukvalno pobijelile.

Za sada nema informacija o obustavljanju saobraćaja, ali vozila GSP-a kasne na svim linijama, a građani svjedoče da kola u pojedinim ulicama na Detelinari, Satelitu, Centu, Novom naselju, Podbari, Klisi prolaze ulicama koje imaju i do pola metra vode.

Na snimcima i fotografijama se vidi da su pod vodom i neke od najvećih ulica u gradu kao što su Bulevar Evrope i Bulevar oslobođenja.

Od dežurnih službi 021.rs za sada nije dobio informaciju da je bilo posebnih intervencija, ali se očekuje da kada prestane kiša bude poziva za ispumpavanje vode iz podruma i prizemlja kuća.

I u Beogradu je posljepodne, kako je i najavio RHMZ, u pojednim dijelovima grada bilo pljuskova praćenih grmljavinom, a ponegdje je uz kišu padao i sitan grad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana