Потоп у Новом Саду, пљуштало и у Београду

Агенције
Потоп у Новом Саду, пљуштало и у Београду

Нови Сад - Око поднева је Нови Сад захватило јако невријеме, праћено грмљавином, ледом и провалом облака. Како преноси портал 021, делови града су буквално под водом.

Према извјештајима репортера 021.рс, као и самих грађана, десетине улица у Новом Саду су поплављене и отежан је саобраћај у свим дијеловима града, као и у приградским насељима.

Лед који је падао је зависно од дијела града био величине кликера, али је негдје био интензивнији па су улице буквално побијелиле.

За сада нема информација о обустављању саобраћаја, али возила ГСП-а касне на свим линијама, а грађани свједоче да кола у појединим улицама на Детелинари, Сателиту, Центу, Новом насељу, Подбари, Клиси пролазе улицама које имају и до пола метра воде.

На снимцима и фотографијама се види да су под водом и неке од највећих улица у граду као што су Булевар Европе и Булевар ослобођења.

Од дежурних служби 021.рс за сада није добио информацију да је било посебних интервенција, али се очекује да када престане киша буде позива за испумпавање воде из подрума и приземља кућа.

И у Београду је посљеподне, како је и најавио РХМЗ, у поједним дијеловима града било пљускова праћених грмљавином, а понегдје је уз кишу падао и ситан град.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана