Održan ultradesničarski skup u Beogradu

Tanjug
Održan ultradesničarski skup u Beogradu

Beograd - Evropa je danas okupirana od strane liberalnog kapitalizma, globalizma i SAD...Sprema se Treći svjetski rat protiv Rusije zbog sirovina...Treba od Evrope napraviti tvrđavu i sve izbjeglice vratiti u njihove države...Njemačka je okupirana od 1945. godine...neke su od poruka učesnika tribine "Evropa slobodnih nacija" održane u Beogradu.

Parole i ideje iznesene na ovom skupu odavno nisu izgovorene u javnoj zvaničnoj komunikaciji u Srbiji.

Specijalno za ovu prilliku u Beograd su stigli Udo Fojgt poslanik Evropskog parlamenta i istaknuti članovi ultra desničarske Nacional - demokratske partije (NPD) i njegov partijski kolega Torsten Hajze.

Pored njih na tribini je govorio i srpski prevodilac i publicista Zoran Buljugić.

Kratko ošišani mladi muškarci činili su najveći dio publike u sali za konferencije hotela "88 Rooms".

Udo Fojgt je pozdravio svoje, kako je rekao, prijatelje u Srbiji iznoseći stav da je jedina ideja o spasavanju Evrope protjerivanje migranata iz evropskih država.

"U Evropi trenutno ima na milione migranata. Ako ne uspijemo da napravimo utvrđenje Evrope i izbeglice vratimo u njihove države, niko se više neće interesovati za istoriju Srbije, Hrvatske, Njemačke i ostalih evropskih zemalja. U svako doba smo spremni da u svakom momentu umremo za našu otadžbinu i kada pogledam vaša lica vidim da ste spremni i da vi učinite to isto", rekao je Fojgt što je izmamilo glasan aplauz okupljenih.

On je uporedio stradanje Srba i Nijemaca u Prvom i Drugom svetskom ratu. 

"Najbolji Srbi i najbolji Nijemci su pali u borbi za otadžbinu. Nikada više ne smijemo dozvoliti da se borimo jedni protiv drugih... Ako vi danas govorite o Njemačkoj mnogi pomisle na Merkelovu i Šojblea koji ucjenjuje Evropsku uniju finansijama...Moram da vam kažem da to nije Njemačka. Njemačka kakvu je vi poznajete više ne postoji", rekao je Fojgt.

Torsten Hajze je na početku svog obraćanja okupljenima tvrdio da je Njemačka od 1945. okupirana.

"Finansijski kapital i SAD su najpijre zauzeli Njemačku pa evropske zemlje jednu za drugom. Posle 1945. mi doživljavamo konflikte koji nisu ratovi za slobodu već ratovi za novac. Svjetska politika je kompleksna, koju u prvom trenutku ne možemo da razumijemo, a predstavlja samo vojnu i finansijsku priprem za treći svjetski rat protiv Rusije, gdje se opet samo radi o sirovinama", kazao je Hajze.

On smatra da je poznat recept za uništavanje evropskih država koji je sada na djelu.

"Da bi se započeo takav rat treba uništiti evropske otadžbine, odnosno ljude koji vole svoju otadžbinu tako što ćemo ih pomiješati sa drugim narodima i natjerati ih da vjeruju u novac umjesto u boga", kazao je Hajze. 

Njemački parlamentarac je tada uzviknuo da bi ujedninjenje država starog kontinenta značilo da Evropi više ne treba Amerika.

"U Njemačkoj imamo američke baze i međunarodni finansijski kapital koji pokušava da nas potčini. Ako bi se Evropa ujedinila do Urala a privredna zona Evrope išla do Azije, onda nam ne bi trebala Amerika", kazao je Hajze.

Potom je govorio Zoran Buljugić koji je iznio stav da je Evropa danas okupirana...

"Sve evropske zemlje osim Rusije i Belorusije su okupirane i zato moramo danas da udružimo snage u borbi protiv globalizma na čelu sa SAD. Nakon propasti komunističkog sistema liberalni kapitalizam je porobio celu Evropu", kazao je Buljugić. 

On je poručio da je Evropa bila jedinstvena sve dok je bila hrišćanska.

"Humanizam i renesansa su u centar kosmosa postavili čoveka a ne boga i od tada nastaju problemi za Evropu. Civilizacija zapada se nameće svim ostalim kulturama, narodima kao jedina moguća kojoj svi treba da teže i da se poistovjete sa njom. Budućnost čovječanstva je da se svi ''pozapadnjačimo''. Prevratničke revolucije su dovele do desakralizacije Evrope i danas se sve kupuje za novac: ponos, čast religija, umjetnost", rekao je Buljugić.

Za njega je vrhunac spajanja evroazijskog bloka bilo potpisivanje protokola Ribentrop - Molotov koji je bio usmjeren protiv atlantizma, odnosno Britanije i SAD.

"Nažalost taj pakt između Njemačke i Rusije, razbili su anglosaksonski agenti. Njemačka je nažalost napravila istorijsku grešku i našla se između istoka i zapada. Taj rat nikako nije mogla da dobije", smatra Buljugić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana