Одржан ултрадесничарски скуп у Београду

Танјуг
Одржан ултрадесничарски скуп у Београду

Београд - Европа је данас окупирана од стране либералног капитализма, глобализма и САД...Спрема се Трећи свјетски рат против Русије због сировина...Треба од Европе направити тврђаву и све избјеглице вратити у њихове државе...Њемачка је окупирана од 1945. године...неке су од порука учесника трибине "Европа слободних нација" одржане у Београду.

Пароле и идеје изнесене на овом скупу одавно нису изговорене у јавној званичној комуникацији у Србији.

Специјално за ову приллику у Београд су стигли Удо Фојгт посланик Европског парламента и истакнути чланови ултра десничарске Национал - демократске партије (НПД) и његов партијски колега Торстен Хајзе.

Поред њих на трибини је говорио и српски преводилац и публициста Зоран Буљугић.

Кратко ошишани млади мушкарци чинили су највећи дио публике у сали за конференције хотела "88 Rooms".

Удо Фојгт је поздравио своје, како је рекао, пријатеље у Србији износећи став да је једина идеја о спасавању Европе протјеривање миграната из европских држава.

"У Европи тренутно има на милионе миграната. Ако не успијемо да направимо утврђење Европе и избеглице вратимо у њихове државе, нико се више неће интересовати за историју Србије, Хрватске, Њемачке и осталих европских земаља. У свако доба смо спремни да у сваком моменту умремо за нашу отаџбину и када погледам ваша лица видим да сте спремни и да ви учините то исто", рекао је Фојгт што је измамило гласан аплауз окупљених.

Он је упоредио страдање Срба и Нијемаца у Првом и Другом светском рату. 

"Најбољи Срби и најбољи Нијемци су пали у борби за отаџбину. Никада више не смијемо дозволити да се боримо једни против других... Ако ви данас говорите о Њемачкој многи помисле на Меркелову и Шојблеа који уцјењује Европску унију финансијама...Морам да вам кажем да то није Њемачка. Њемачка какву је ви познајете више не постоји", рекао је Фојгт.

Торстен Хајзе је на почетку свог обраћања окупљенима тврдио да је Њемачка од 1945. окупирана.

"Финансијски капитал и САД су најпијре заузели Њемачку па европске земље једну за другом. После 1945. ми доживљавамо конфликте који нису ратови за слободу већ ратови за новац. Свјетска политика је комплексна, коју у првом тренутку не можемо да разумијемо, а представља само војну и финансијску припрем за трећи свјетски рат против Русије, гдје се опет само ради о сировинама", казао је Хајзе.

Он сматра да је познат рецепт за уништавање европских држава који је сада на дјелу.

"Да би се започео такав рат треба уништити европске отаџбине, односно људе који воле своју отаџбину тако што ћемо их помијешати са другим народима и натјерати их да вјерују у новац умјесто у бога", казао је Хајзе. 

Њемачки парламентарац је тада узвикнуо да би уједнињење држава старог континента значило да Европи више не треба Америка.

"У Њемачкој имамо америчке базе и међународни финансијски капитал који покушава да нас потчини. Ако би се Европа ујединила до Урала а привредна зона Европе ишла до Азије, онда нам не би требала Америка", казао је Хајзе.

Потом је говорио Зоран Буљугић који је изнио став да је Европа данас окупирана...

"Све европске земље осим Русије и Белорусије су окупиране и зато морамо данас да удружимо снаге у борби против глобализма на челу са САД. Након пропасти комунистичког система либерални капитализам је поробио целу Европу", казао је Буљугић. 

Он је поручио да је Европа била јединствена све док је била хришћанска.

"Хуманизам и ренесанса су у центар космоса поставили човека а не бога и од тада настају проблеми за Европу. Цивилизација запада се намеће свим осталим културама, народима као једина могућа којој сви треба да теже и да се поистовјете са њом. Будућност човјечанства је да се сви ''позападњачимо''. Превратничке револуције су довеле до десакрализације Европе и данас се све купује за новац: понос, част религија, умјетност", рекао је Буљугић.

За њега је врхунац спајања евроазијског блока било потписивање протокола Рибентроп - Молотов који је био усмјерен против атлантизма, односно Британије и САД.

"Нажалост тај пакт између Њемачке и Русије, разбили су англосаксонски агенти. Њемачка је нажалост направила историјску грешку и нашла се између истока и запада. Тај рат никако није могла да добије", сматра Буљугић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана