Николић: Не одустајем...

Агенције
Николић: Не одустајем...

Предсједник Србије Томислав Николић изјавио је за Курир да не одустаје од договора са Александром Вучићем.

Он је истакао и да не жели да коментарише нападе на њега који, како каже, трају данима.

"Сви који ме ових дана провлаче кроз блато које су сами створили ме не интересују и не заслужују да им се обратим на било који начин. Већина дневних новина лаже данима против мене. На мене ништа не може да утиче и определи ме да одустанем од договора са Александром Вучићем и СНС", поручује Николић.

Према његовим ријечима, кампања је добра прилика да се види ко ће коме да да простор.

"Не нападам никога, не ширим никакве лажи, ничијој породици или било чијим пријатељима не загорчавам живот или угрожавам слободу. С правом очекујем само да објаве и моје мишљење, а ових дана медији су подељени на довољно објективне и оне који служе некоме. Никада нисам тражио нити имам медије који би објављивали само оно за шта им се учини да је у моју корист", каже Николић.

Он истиче да је дужан да заштити своје пријатеље и породицу.

"Нећу се раставити са својом љубављу према СНС и пријатељством према Александру Вучићу. Дужан сам да сада угрожене своје пријатеље, а нарочито своју породицу и одрасле унуке сачувам од уништавања живота. Хоћу да помогнем да у Србији одмах престане сукоб који је отпочео пре расписивања избора, зато што бисмо после избора могли да имамо Србију заувек подељену", поручио је Николић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана