Настављена потрага за мушкарцем који је пуцао по центру Београда

Срна
Настављена потрага за мушкарцем који је пуцао по центру Београда

Београд - Београдска полиција и даље трага за наоружаним мушкарцем који се након пуцњаве сакрио у Улици Јурија Гагарина 241, речено је Танјугу у МУП-у.

Како јављају медији, једна станарка је полицији дала снимак сигурносних камера на којем се, како се наводи, види да је ријеч "о проћелавом мушкарцу, старом око тридесетак година, који носи наочаре за сунце".

Током ноћи је био блокиран улаз у зграду а сада се дозвољава станарима улаз и излаз уз строгу контролу.

На лицу мјеста су специјалне јединице МУП-а, јавља репортер РТС-а.

Мушкарац који је возио црни аутомобил марке BMW у четвртак нешто послије 20 сати почео је да пуца насумично из возила и аутомобилом ударао у друге аутомобиле у Улици Јурија Гагарина на Новом Београду, оштетивши најмање још четири возила.

Послије пуцњаве, осумњичени је побјегао даље Улицом Јурија Гагарина, али му је код броја 213 отпао точак на возилу, па је наставио да трчи и наоружан улетио у солитер у Улици Јурија Гагарина 241.

Како је синоћ јавио Таијугов извјештач са лица места, полицијске снаге опколиле су цио Блок 45 на Новом Београду, као и солитер у којем се крије нападач.

Полиција је, како наводе београдски медији, пронашла два пиштоља у напуштеном аутомобилу нападача.

Јаке полицијске снаге опколиле су солитер у којем се налази нападач, а на лицу мјеста стигли су и полицајци са дресираним псима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана