Избоден Србин у Косовској Митровици

Агенције
Избоден Србин у Косовској Митровици

Косовска Митровица - Двојица маскираних нападача јутрос нешто прије 8 сати напали су Часлава Илића (35) из Косовске Митровице, који је том приликом задобио више убодних рана у стомак.

Илић није животно угрожен и смјештен је у митровичку болницу, у којој му је указана љекарска помоћ.

Инцидент се догодио испред једног од студентских домова у сјеверној Косовској Митровици, кад су двојица маскираних нападача пришли Илићу, а један га је више пута убо ножем.

Илићев брат Милан изјавио је новинарима да сумња да иза напада на његовог брата стоји "врх полиције региона Митровица сјевер".

Часлав Илић је радник косовске полиције.

Испред студентског дома, гдје је дошло до напада, у току је увиђај, а мјесто на коме се догодио инцидент обиљежено је полицијском жутом траком.

Шеф оперативе Косовске полицијске службе за сјевер Косова Жељко Бојић одбацио је оптужбе породице Илић да иза напада на њиховог члана Часлава стоји "врх Косовске полиције за сјевер".

"Управо због тога тражили смо да истрагу преузме истражна јединица за тешка кривична дијела из Главног штаба КПС-а у Приштини и они су завршили увиђај", рекао је Бојић за агенцију Бета и додао да ће се та јединица бавити и истрагом.

Према његовим ријечима, Регионална дирекција сјевер пружаће помоћ у истрази уколико им то буде затражено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана