Horor u Subotici: Dragan sa metkom u glavi umro u bolnici, njegova žena nađena bez glave?

blic.rs
Horor u Subotici: Dragan sa metkom u glavi umro u bolnici, njegova žena nađena bez glave?

Subotica - Dragan Zolnajić (53) iz Subotice, kome se gubi svaki trag 20. novembra, pronađen je danas u jednoj kući u naselju Aleksandrovo sa ranom od metka na glavi. Njegova žena Svetlana je takođe nađena mrtva. Kako nezvanično saznaje Blic, sumnja se da je Zolnajić ubio ženu, a potom pokušao da izvrši samoubistvo.

Kako saznaje "Blic", kuća u kojoj je pronađen Zolnajić pripada bivšoj svekrvi njegove sestre, i nalazi se u istom naselju gdje je on živio sa suprugom. Vjeruje se da je ženu ubio na drugom mjestu.

Kako prenose mediji, prema još nepotvrđenim informacijama, tijelo njegove supruge pronađeno je obezglavljeno u njihovoj kući.

On je u teškom stanju prebačen je u subotičku bolnicu gdje je preminuo.

Dragan je nestao samo četiri dana nakon što je prijavljen nestanak njegove supruge Svetlane Zolnajić (46).

Njih dvoje su živjeli sami u porodičnoj kući u naselju Aleksandrovu.

Kakoje "Blic" već pisao, sve je počelo 16. novembra, kada je u popodnevnim satima Dragan shvatio da je Svetlana nestala. Nakon tri dana nestao je i Dragan, a posljednji put viđen je 20. novembra u prepodnevnim satima.

- Dragan je imao zaostale dugove i svašta nam ovih dana prolazi kroz glavu. Ono što mi kao porodica sada strepimo jeste da su ljudi kojima je Dragan bio dužan odveli Svetlanu, a da je on otišao da je traži - rekla je za "Blic" prije nekoliko dana Draganova sestra Nataša, dodajući ipak da će policijska istraga utvrditi šta se zaista krije iza njihovog nestanka.

On je od zeta pozajmio automobil, a vozilo je pronađeno u selu četiri dana nakon prijavljivanja njegovog nestanka, 24. novembra, na oko 500 metara od njegove kuće, iza zabavišta. Na automobilu je bila ispuštena jedna guma, ali ne i probušena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana