Haos u Skupštini Srbije: Obradović mišem gađao Martinovića

B92
Haos u Skupštini Srbije: Obradović mišem gađao Martinovića

Beograd - Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović gađao je mišem od laptopa predsjednika Odbora za administrativna pitanja Aleksandra Martinovića.

Obradović je tako reagovao pošto mu je Martinović koji je i šef poslaničke grupe SNS oduzeo riječ nakon što je pokazao plakat na kojem je pisalo „Majo - pokrala si Novi Sad“.

Usljedila je verbalna rasprava, nakon čega je Obradović prišao Martinoviću i okrenuo njegov mikrofon.

„Ne možeš to da radiš Martinoviću, šta ti to znači. Jesi video ti da su se tri poslanika javila za reč. Čekaj, ne vidiš da su se tri poslanika javila za reč? Šta glumiš ti, šta glumiš? Misliš da smo svi budale ovde“, rekao je Obradović kada je prišao Martinoviću.

Martinović se u tom trenutku javio na telefon, a lider Dveri je uzeo miš Martinovićevog računara i bacio ga ka funkcioneru naprednjaka.

Miš prvo nije pogodio šefa poslaničke grupe SNS, jer ga je zadržao kabl, a zatim je Obradović „zamahnuo“ još jednom. Na snimku se taj trenutak ne vidi jasno, ali djeluje da je zakačio Martinovića po licu.

Martinović je ustao, kao i ostali članovi odbora, a zatim je upirući prstom u Obradovića rekao „mene u Skupštini ne možeš da isprovociraš“.

Na kraju je dodao, „ali kad izađeš odavde, za ovo ćeš da platiš“.

„Hajde ovde. Hoću li da platim? Evo neka snime, neka snime tvoje pretnje“, uzvratio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana