Хаос у Скупштини Србије: Обрадовић мишем гађао Мартиновића

Б92
Хаос у Скупштини Србије: Обрадовић мишем гађао Мартиновића

Београд - Шеф посланичке групе Двери Бошко Обрадовић гађао је мишем од лаптопа предсједника Одбора за административна питања Александра Мартиновића.

Обрадовић је тако реаговао пошто му је Мартиновић који је и шеф посланичке групе СНС одузео ријеч након што је показао плакат на којем је писало „Мајо - покрала си Нови Сад“.

Усљедила је вербална расправа, након чега је Обрадовић пришао Мартиновићу и окренуо његов микрофон.

„Не можеш то да радиш Мартиновићу, шта ти то значи. Јеси видео ти да су се три посланика јавила за реч. Чекај, не видиш да су се три посланика јавила за реч? Шта глумиш ти, шта глумиш? Мислиш да смо сви будале овде“, рекао је Обрадовић када је пришао Мартиновићу.

Мартиновић се у том тренутку јавио на телефон, а лидер Двери је узео миш Мартиновићевог рачунара и бацио га ка функционеру напредњака.

Миш прво није погодио шефа посланичке групе СНС, јер га је задржао кабл, а затим је Обрадовић „замахнуо“ још једном. На снимку се тај тренутак не види јасно, али дјелује да је закачио Мартиновића по лицу.

Мартиновић је устао, као и остали чланови одбора, а затим је упирући прстом у Обрадовића рекао „мене у Скупштини не можеш да испровоцираш“.

На крају је додао, „али кад изађеш одавде, за ово ћеш да платиш“.

„Хајде овде. Хоћу ли да платим? Ево нека сниме, нека сниме твоје претње“, узвратио је Обрадовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана