Dječak kojeg je silovao imigrant iz Iraka je srpskog porekla

blic.rs
Dječak kojeg je silovao imigrant iz Iraka je srpskog porekla

Beč - Dejčak kojeg je na bazenu u Austriji silovao imigrant iz Iraka je porjeklom iz Srbije. Njegova porodica je još devedesetih godina iz naše zemlje pobjegla u Austriju.

Majka dječaka, koju su mediji predstavili kao Dunju R, izjavila je da silovatelj mora da ide u zatvor. Kako je ona objasnila, izajve silovatelja su monstruozne jer se branio time da je imao previše seksualne energije.

Dvadeseogodinji izbjeglica iz Iraka odvukao je desetogodišnjaka u toalet u javnom bazenu Terezienštat, gdje ga je silovao. Tom prilikom, djčak je pretrpio toliko teške povrede da je momentalno primljen u bolnicu radi liječenja.

"Nisam mogla da verujem kada sam čula šta je on izjavio... Ja dolazim iz Srbije, živela sam pet godina u kolektivnom centru sa ljudima različitih nacionalnosti. Vi ne možete da me nazovete rasistom, ali da kažete da ste bili u velikoj seksualnoj potrebi, to je monstruozno. To je kao da ja odem sutra u banku i da je opljačkam jer nemam dovoljno novca za svoju decu. Znam da fizičke rane mogu da se zaleče, ali rane na mojoj duši možda neće nikad", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana