Брнабићева на звиждуке:Поштујте претке, фашизам неће проћи

Танјуг
Брнабићева на звиждуке:Поштујте претке, фашизам неће проћи

Поштујте претке, фашизам неће проћи, рекла је премијерка Ана Брнабић групи чланова Равногорског покрета, који су звиждуцима пропратили њено обраћање у Орашцу.

Наиме, док се премијерка обраћала на прослави Дана државности, једна група људи, звиждала је и узвикивала - "Издаја", "Издали сте Косово" и "Одлазите".

Брнабићева је, током говора, рекла да су данас у Орашац неки дошли да звижде, данас када, како каже, треба да покажемо јединство и заједништво у борби за бољу будућност.

"То треба да покажемо због наших предака, али данас имамо овде оне који звижде, а то је њима на част. Ми ћемо се борити и, гарантујем вам, што сте ви гласнији, то ћемо се ми борити јаче", рекла је Брнабићева.

Пошто је та група, која је држала и транспарент са написом "Вучићу, издао си Косово", наставила са звиждуцима, премијерка им се још једном обратила, на крају, позивом да поштују претке и поруком да фашизам никада неће побjедити у Србији.

"Вама, који сте дошли овде, да на овај свечани дан и ово свето место, звиждите, не испоштујете претке и не чујете шта радимо за будућност... Видим заставе које носите. Фашизам у Србији никада неће победити. Борићемо се против фашизма, као и сви наши преци", рекла је она.

Брнабићева је навела да је Србија много пропатила због фашизма и претрпjела велике жртве.

"Нећемо то толерисати. Молим вас још једном да испоштујете своје претке и државу", рекла је Брнабићева и навела да се она поноси земљом и ониме што је Србија данас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана