Брачни пар из Трстеника нађен мртав у бунару

Агенције
Брачни пар из Трстеника нађен мртав у бунару

Трстеник - Брачни пар из Пољне код Трстеника С. А. (57) и Ч. А. (50) нађени су без знакова живота у бунару.

То сазнају "Новости". Тијела несрећних људи пребачена су у крушевачку болницу, ради обдукције, од које се очекује да разјасни детаље трагедије.

Иза несрећних супружника остало је четворогодишње дијете.

"Комшије у селу су приметиле да дете плаче, па је цело клупко почело да се одмршава, кренуло се у потрагу за људима", наводи незванично извор београдског листа.

"Њихов ауто је нађен недалеко од бунара на потезу између два села, села Страгари и Милутовац, а одмах до аута били су њихови опанци. У колима је био купус", наводи извор.

Према првим информацијама са терена, супружници су нађени у бунару, лицима окренутим ка дну, односно ка доле. О њима се за сада зна да нису били корисници социјалне помоћи.

"Ми смо добили позив ноћас у три сата да се у Пољни налази смрзнуто и незбринуто дете и наравно, наша дежурна служба одмах је кренула на терен", каже Драгојло Минић, директор Центра за социјални рад у Трстенику.

"Дете је било ћебенцету. Санитетом је пребачено на Одељење педијатрије у Крушевцу. Предузели смо све потребне мере и тренутно се ради на припреми сродничке породице из Бошњана која би треблао да преузме бригу о детету", рекао је.

Ауто је наводно два дана био паркиран недалеко од бунара. Истрага је у току.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана