Београдска арена постаје Штарк арена

 Београдска арена постаје Штарк арена 12.10.2017 17:16 | Агенције

Београд - Насловно спонзорство Београдске арене биће додијељено хрватској Атлантик групи и највећа дворана у престоници наредних пет година носиће назив Штарк арена.

Насловно спонзорство Београдске арене биће додијељено Атлантик групи, након што су у процесу избора Град Београд и Арена Београд д.о.о донијели одлуку да је та понуда најповољнија, саопштио је градски Секретаријат за информисање.

У наредних 15 дана Арена Београд ће закључити уговор о насловном спонзорству, којим ће се детаљније регулисати права и обавезе спонзора и Арене.

"Београдска арена ће носити назив по познатом домаћем бренду, и то нам је веома важно. У овом објекту одржане су велике привредне, политичке, забавне и културне манифестације и од великог је значаја за Град Београд. Мало градова у овом делу Европе може да се похвали оваквим здањем", рекао је градоначелник Синиша Мали.

На нама је, истиче Мали, да континуирано организујемо што већи број манифестација и догађаја, како би она пословала што боље и била још боље позиционирана.

"Арену очекују велике инвестиције следеће године, а улагаћемо у најсавременију опрему која ће бити спремна до Фајнал фора у мају. Овај објекат ће имати медијску коцку, ново озвучење, ново лед осветљење", најавио је градоначелник Београда.

Потпредсједник Атлантик групе Невен Вранковић рекао је да је Штарк симбол пажње, бриге и пријателства.

"Атлантик група изузетно је задовољна исходом конкурса за главног спонзора Београдске арене. Брендови које Атлантик окупља у свом портфолију имају дугу традицију квалитета, а најдубље корене је пустио Штарк - симбол пажње, бриге и пријатељства које представља и препознатљиви симбол Штарковог срца. Исте ове вредности ћемо промовисати и у нашем партнерском пројекту Штарк арени", рекао је Невен Вранковић.

Комисија за спровођење јавног позива за избор насловног спонзора објавила је у јуну јавни позив на који су могла да се јаве домаћа и страна правна лица.

Сва права која стиче спонзор, по основу спонзорског уговора, ограничена су на период од пет година од дана прецизираног уговором о спонзорству, наведено је у саопштењу.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица