Београд: Дјевојчица проститутка за ноћ имала 15 клијената

Агенције
Београд: Дјевојчица проститутка за ноћ имала 15 клијената

Београд - Драгана Старчевић, из Одјела за јавни ред и мир београдске полиције, већ се деценију бави проблемом проституције на улицама Београда.

Сусретала се са разним сценама, али неке од њих су је заиста потресле. Један од најтрагичнијих случајева које је видјела током каријере био је случај дјевојчице од 13 година која је била жртва трговине људима, пише Телеграф.

''Не можете замислити како изгледа девојчица од 12 или 13 година која је на ноћ имала 10 или 15 клијената и која је под дјеловањем наркотика. Не може с вама ни разговарати, гледа вас, а не види вас и не чује, даје неповезане одговоре. Лошег је психичког и физичког стања, има повреде од убода иглом'', каже Старчевић, а преноси Аваз.

Не може заборавити ни случај породице која се доселила у Београд. Мајке од четрдесет и нешто година с троје дјеце и невјенчаним супругом. Кћер је имала 19 година, и након што је полиција упала у стан видјела је клијента који бира између ње и мајке. У другој соби био је невјенчани супруг у гаћицама, уколико се и за њега појави неки заинтересовани клијент.

''Било је и девојчица са повредама од гашења цигарета по телу, које су физички злостављали макрои'', присјећа се инспекторица.

Према подацима невладиних организација, у Београду је сваке вечери између 100 и 150 проститутки на улицама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана