Ubila supruga nožem pred djecom

Srna
Ubila supruga nožem pred djecom

Koprivnica - Policijska uprava Koprivničko-križevačka saopštila je danas da je Dejana Slivara /46/ ubila njegova nevjenčana supruga /26/, nanijevši mu više ubodnih rana nožem od kojih je preminuo.

Nezvanično se saznaje da se radi o stočaru, samohranom ocu troje maloljetne djece čija je majka, supruga ubijenog, preminula prije nekoliko godina. Kako nezvanično saznaje podravski.hr, zločin se dogodio pred očima dvoje djece, a sumnja se kako je muškarca usmrtila njegova nevjenčana supruga iz Rijeke.

Navodno su bili zajedno, ali posvađali su se i ona je otišla, a nedavno se vratila s vlastitim djetetom i u visokom stepenu trudnoće. Ubojstvo se dogodilo pred maloljetnom djecom, kada se otac igrao s njima. Tada ga je napala nožem i zadala mu smrtnu ranu.

Najstarija kćerka nesretnog muškarca nakon napada trčala je po ljekara, ali njenom ocu nije bilo spasa, piše epodravina. Koji je bio razlog za zločina, nije poznato. Napadačica je prebačena u bolnicu gdje je zbog povreda zadržana na liječenju uz nadzor policijskih službenika, javili su hrvatski mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana