Шта спаја Кристијана Роналда, 100 кг кокаина и двојицу Срба?

Спутњик
Шта спаја Кристијана Роналда, 100 кг кокаина и двојицу Срба?

Букурешт - Румунска полиција пронашла је десетине пакета кокаина укупне тежине око 100 килограма које су таласи избацили на обалу Црног мора, а надлежни претпостављају да је ова дрога дио товара који је откривен на броду, када су ухапшена двојица Срба. Са цијелим случајем је, посредно, повезан и Кристијано Роналдо!

Занимљиво је да је дрога пронађена под ознаком ЦР7, коју користи славни фудбалер Кристијано Роналдо. Ову ознаку користили су дилери и у другим дјеловима Европе, а сматра се да су је изабрали из маркетиншких разлога.

Тако је полиција у Француској крајем децембра заплијенила велику количину дроге, у пакетиćима на којима су биле фотографије Роналда.

​Према полицијским изворима, пакете су пронашли грађани на плажама румунског приморја и упозорили власти, преносе румунски медији.

Полиција града Констанце упозорила је грађане да не отварају пакете на плажи, јер садрже опасне материје, веć да позову најближу полицијску станицу.

 

На обали Црног мора у току је велика операција у вези са кријумчарењем наркотика којом руководе румунско тужилаштво, полиција, жандармерија и граничари.

Румунске власти заплијениле су прије десет дана више од тоне кокаина високог квалитета који је био скривен на броду који се преврнуо у Делти Дунава, а тада је саопштено је и да је полиција привела двојицу Срба.

Улична вриједност заплијењене дроге процјењује на 300 милиона евра, пренио је АП.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана