Srpski turisti pretukli glumca u njegovoj kući u Crnoj Gori

Srna
Srpski turisti pretukli glumca u njegovoj kući u Crnoj Gori

Herceg Novi - Državljani Srbije M. R. (19) i U. Z. (18) uhapšeni su zbog prebijanja glumca Zorana Trojanovića u njegovoj porodičnoj kući u Herceg Novom.

Njima je sudija za istragu Osnovnog suda u Herceg Novom odredio pritvor do 30 dana, nakon čega su oni sprovedeni u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija Istražni zatvor u Spužu, piše “Pobjeda”.

Mladići su bili na ljetovanju u Herceg Novom, gdje su iznajmili smještaj u prodičnoj kući Trojanović na Toploj. Od samog dolaska mladići su pravili buku u apartmanu u kome su odsjeli. U noći između 9. i 10. augusta Trojanović je zamolio goste da ne prave toliku buku, nakon čega su oni, prema pisanju pomenutog lista, fizički nasrnuli na njega.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od mladića ga je udario flašom u glavu, zatim su nastavili da ga udaraju i šutiraju, nanijevši mu teže tjelesne povrede.

U policiji u Herceg Novom potvrdili su medijima da je izvršeno krivično djelo nasilničko ponašanje u kome je Trojanović zadobio tjelesne povrede, te da je poslije incidenta hitno odvezen u Opštu bolnicu Meljine.

Kada je policija stigla u kuću Trojanovića nasilnici su već bili pobjegli. Uhapšeni su istog dana oko 13:30 sati.

“Nakon uzimanja zapisnika o obavještenju prikupljenom od građanina, kako aktera tako i očevidaca, konsultovan je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, koji se nakon predočenih činjenica izjasnio da su M. R. (19) iz Beograda i U. Z. (18) iz Beograda, državljani Srbije, osumnjičeni da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu Z. T. Ova dva lica su sprovedena državnom tužiocu u Herceg Novom u 18.30 časova, nakon toga sudija za istragu Osnovnog suda u Herceg Novom im je odredio pritvor u trajanju do 30 dana pa su oni sprovedeni u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija Istražni zatvor u Podgorici”, naveli su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana