Сестра признала да је убила Јасмину Доминић и држала је у замрзивачу 19 година

Танјуг
Сестра признала да је убила Јасмину Доминић и држала је у замрзивачу 19 година

Загреб - Смиљана Срнец “сломила се” током полицијског испитивања и истражитељима признала како је и када убила своју сестру Јасмину Доминић, преноси index.hr позивајући се на портал Телеграм.

Она још није испитана у присуству адвоката.

Смиљани Срнец (45) данас је продужен притвор због сумње да је повезана са убиством сестре Јасмине, чије је тијело пронађено у суботу увече у замрзивачу породичне куће.

Њу још није испитало Жупанијско државно тужилаштво, а то ће, како кажу, бити обављено у законском року.

Полиција је данас извјестила да прије завршетка обдукције не може са сигурношћу потврдити да је у замрзивачу у кући у селу Паловцу пронађено тијело Јасмине Доминић, чији је нестанак пријављен 2005, а због сумњи у убиство је, према неслужбеним подацима, ухапшена њена 45-годишња сестра.

“Знамо да се ради о женској особи са сигурношћу, али за сада не можемо тврдити да се ради о тој несталој особи, али сумњамо да је то та нестала особа”, изјавио је на конференцији за новинаре портпарол међимурске полиције Ненад Рисек.

Додао је да је осумњичена 45-годишњакиња са ширег подручја општине Мала Суботица у недјељу у вечерњим сатима предата притворском надзорнику међимурске полиције због сумње да је убила Јасмину Доминић.

Полиција је потврдила да је још 2005. претраживала кућу у којој је недавно пронађен леш.

“Могу рећи да смо били више фокусирани на ван, према тим неким информацијама, чак и на нека околна места. Међутим, тада нисмо имали информација да би се то могло догодити унутар куће”, рекао је Рисек у одговору на питање новинара како то да полиција није открила леш приликом претраге куће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана