Родитељи подстакли дјецу да оштете српске тамблице у Дубровнику

Срна
Родитељи подстакли дјецу да оштете српске тамблице у Дубровнику

Дубровник - У дубровачком насељу Нова Мокошица неколико малољетника оштетило је регистарске ознаке три аутомобила из Србије, јер су им родитељи рекли како је ријеч о “злочестим аутима”, пишу дубровачки медији.

Оштећене су београдске и сомборске регистарске ознаке, које су претходно скинуте са паркираних возила, о чему је упозната и полиција, али, за сада, нема званичне реакције и информације да ли су родитељи ових малољетника позвани на испитивање у полицију.

Медији у Дубровнику пишу да су регистарске ознаке оштетила дјеца, али да се не може са сигурношћу говорити да ли су их она и скинула са возила.

“Када им је једна особа пришла и питала их због чега то раде, малољетници су одговорили како им је жтата рекао да су то злочести аутиж”, наводе медији.

Дубровчани на друштвеним мрежама и у коментарима на локалним порталима осуђују овакво понашање малољетника и њихових родитеља.

На подручју Дубровника и раније су непознати починиоци ексерима оштетили возила са српским регистарским ознакама, те на њих лијепили наљепнице различитог садржаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана