Полиција у Хај-Нехају зауставила држављанина БиХ с килограмом марихуане у голфу

Полиција у Хај-Нехају зауставила држављанина БиХ с килограмом марихуане у голфу 22.12.2017 22:55 | Агенције

Подгорица - Службеници Управе полиције МУП-а Црне Горе, Одсјека за борбу против дроге јуче су у сарадњи са службеницима Интервентне јединице Центра безбједности Бар, одузели око килограм марихуане и том приликом ухапсили три особе осумњичене за кривично дјело неовлаштена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Наиме, службеници Одсјека и Интервентне јединице ЦБ Бар синоћ око 21.50 сати, на магистралном путу Подгорица – Бар, у мјесту Хај – Нехај, зауставили су Голф ИИ, бх. регистарских ознака, којим је управљао Д.Ј. (21) из Рогатице, привремено настањен у Бару, док су се у возилу налазили Ј.Б. (22) и Д.Л. (32), оба из Бара.

Прегледом особа и возила, полицајци су испод хаубе пронашли једно веће ПВЦ паковање са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана, укупне масе 1,014 килограма.

Криминалистичка обрада упућује на сумњу да су Д.Ј, Ј.Б. и Д.Л. имали намјеру да опојну дрогу ставе у тзв. уличну продају на подручју општине Бар.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се Д.Ј, Ј.Б. и Д.Л. ухапсе и да му се приведу уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да су починили кривично дјело неовлаштена производња, држање и стављење у промет опојних дрога.

Пронађена биљна материја биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица