Mladić iz Velike Kladuše preminuo od trovanja alkoholom u Poreču

24sata.hr
Mladić iz Velike Kladuše preminuo od trovanja alkoholom u Poreču

Poreč - Ferid O. (18) iz okolike Velike Kladuše u noći na 21. decembar pronađen je mrtav u sobi u Poreču, gdje je bio na privremenom radu. Policija kaže da je naložena obdukcija tijela preminulog.

"Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja, a provest će se i dodatna toksikološka analiza nakon čega će se znati više", kazala je Nataša Vitasović iz PU Istarske.

Portal "24Sata.hr" nazvanično prenosi da je uzrok smrti najvjerovatnije trovanje alkoholom.

Mladića je navodno pronašao njegov kolega koji ga nije mogao probuditi da zajedno idu na posao, pa ga je potom sam u naručju nosio do bolnice. Nažalost, tamo su mogli samo da konstatuju smrt.

Mladić je u Poreč došao "trbuhom za kruhom" i radio je u jednoj građevinskoj firmi. To je potvrdio i poznanik njegovog oca Damir K. (33), koji takođe radi u Poreču.

"I ja sam došao u Hrvatsku sa 19 godina, trbuhom za kruhom. Žao mi je mladića, znam njegovog oca i znam koliko im je teško jer otac ne radi. U teškoj su finansijskoj situaciji, pa sada prikupljamo novac kako bi tijelo bilo prevezeno u njegovo rodno mjesto. Usluga pogrebnog poduzeća je oko 1.000 evra, a mladićeva obitelj nema taj novac. Odlučio sam se pokrenuti akciju prikupljanja sredstava, a ako ne bude odaziva, sam ću podmiriti taj trošak. Takođe, u njegovom rodnom mjestu skuplja se novac za sahranu", izjavio je Damir. K.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana